Lief zijn voor elkaar

Innovomediawd
december 6, 2019

Lief zijn voor elkaarx

Jezelf zijn in alle facetten van zijn

‘We moeten veel liever voor elkaar zijn als vrouwen en het moet niet meer alleen gaan over hoe mooi je bent’’ zei wethouder Touria Meliani, na een emotioneel verhaal. De meeste vrouwen in de zaal pinkte een traantje weg. Dit is het toonbeeld van wat iedereen in deze zaal is en wil zijn. En zoals ze zelf ook zegt: ‘Sterk zijn is durven al je lagen te laten zien’. Wat was de wethoudster sterk vanavond op dat podium. Niet alleen zij, maar ook alle andere vrouwen hielden elkaar vast en stonden aan elkaars zijde op het podium. Dit is alles waar #wijzijnfatima en #50jaarmigratie voor staat en meer dan wat de initiatiefnemers Raja en Fatimzohra voor ogen hadden. Ze hebben Marokkaans Nederlandse vrouwen bij elkaar gebracht en laten beseffen dat ze niet alleen zijn. Waar jij staat, staat heel Pakhuis de Zwijger vol vrouwen met jou.   

Iedereen voelt zich geïnspireerd na de prachtige foto die gemaakt is, na de mooie woorden die gezegd zijn en na een al met al prachtige avond. Het is dan ook geen verrassing dat deze, meer dan geslaagde, avond werd afgesloten met Marokkaanse vreugdekreten aan alle kanten. Ook wij deden mee!

 

Recent nieuws

Eren wie eer toekomt

Eren wie eer toekomt

50 jaar migratie in beeld“Hebben jullie het naar je zin?” vroeg initiatiefnemer van de avond Raja. De zaal antwoordde...

Lees meer
Sterren van de hemel

Sterren van de hemel

A natural womanDe eerste helft van een mooie avond werd afgesloten met Karima Lemghari, die de sterren van de hemel...

Lees meer
Jongste FATIMA

Jongste FATIMA

Van podiumvrees geen sprake Yousra is nog maar negen jaar oud, maar brengt ons allen nu al wijze lessen. Ze gaat in...

Lees meer