Sanae Orchi

In het kort

Yoga & Mind Coach, public speaker & content creator
30 jaar
Geboren in Den Bosch, woont nu in 7 jaar in Amsterdam

Bio

Sanae is yoga & mind coach en helpt mensen bij het vergroten van hun zelfbewustzijn. Jarenlang werkte zij als presentatrice en programmamaker voor tv & radio, maar toen haar populariteit groeide op de voorgrond worstelde zij met haar identiteit en achtergrond. Ze keerde naar eigen zeggen “in zichzelf” en stond ineens aan het startblok van een onomkeerbaar spiritueel transformatieproces. 

Terwijl ze probeerde los te komen van “zo een 1001 opgezette maskers”, leerde ze meer en meer over het gebruik van onze inner ‘technology’. Als Holistic Yoga & Mind coach helpt ze nu andere mensen bij het navigeren en ontwikkelen van hun persoonlijkheid. Ze geeft les in Ancient African Yoga en gebruikt moderne methodes om fysieke en mentale blokkades te doorbreken. Ze leert mensen licht te werpen op hun duistere kant en gebruik te maken van hun volledige potentie. Als Content Creator & Public Speaker is het haar missie om eeuwenoude wijsheden over zelf-ontwikkeling op toegankelijke en praktische wijze door te geven aan een breed publiek om hen te bewegen naar een diepere vorm van zelf-realisatie. 

Sanae Orchi

“50 jaar migratie is een herinnering voor mij om meer stil te staan bij de moed, lef en hoop van mijn ouders.”

50 jaar migratie

“Bruggen bouwen. Het beste van 2 werelden in 1 land. Opoffering en overwinning.  Groeien en ontvreemden. 50 jaar migratie is een herinnering voor mij om meer stil te staan bij de moed, lef en hoop van mijn ouders. Ik denk dat we vaak niet helemaal doorhebben hoe moeilijk het kan zijn om je complete familie achter te laten en zonder de taal of enige bekenden een geheel nieuw bestaan op te bouwen in een vreemd en koud landje. 50 jaar migratie zegt wat mij betreft heel erg veel over het gestelde vertrouwen van Marokkanen in Nederland als land.”

Amsterdamse

“Je mag me altijd wakker maken voor een Marokkaans ontbijtje! Twee spiegel eieren gebakken in veel te veel olijfolie! Genoeg olie om er nog in te dippen met mijn licht krokant en warm Marokkaans brood uit de oven. Compleet gemaakt met wat zwarte olijfjes en super zoete Marokkaanse thee met mint. Dit ontbijtje zit er bij mij zo goed ingebakken dat het mijn grootste struikelblok is geworden in mijn ‘vegan’ lifestyle. Ik houd niet zo van eieren maar in bovenstaande set up wil ik het maar niet laten staan. Heb dus ook vriendelijk op mijn hart gedrukt het label ‘vegan’ gedag te zeggen zolang de Marokkaan in mij dit ontbijtje blijft craven. “

Andere FATIMA's