Veronica Def

Bio

Ik denk dat ik Amsterdam mooier, beter en sterker maak door mijn werk als mantelzorgambassadeur. Ik wil mantelzorgers in mijn gemeenschap laten weten dat mantelzorg niet betekent dat alles verloren is. Je kunt namelijk alles doen wat je maar wilt.

Mijn zoon inspireert me. Hij is 24 jaar, zit in een rolstoel en praat niet. Maar hij voelt en ziet dat ik de beste moeder voor hem ben. En ik heb de mogelijkheid om voor een kind met speciale behoeften te zorgen.

Ik wil graag alle mantelzorgers inspireren, omdat we speciaal zijn. We doen iets vanuit ons hart: zorgen voor een dierbare die al heel lang ziek is. We mogen echt trots zijn op onszelf, want we doen dit met liefde. Het is een geschenk om een kind met speciale behoeften te krijgen en voor hem of iemand anders te zorgen. We doen het geweldig als mantelzorgers!

Mijn boodschap is gericht aan Amsterdamse mantelzorgers. Je kunt alles doen wat je maar wilt, als je je zinnen er maar op zet. Er zijn zo veel kansen hier in Nederland, in Amsterdam, ook voor mantelzorgers. Grijp die kans!

Veronica Def

“Amsterdam is voor mij een wereldstad en staat voor vrijheid. En wat mij een typisch Amsterdamse maakt is dat ik een wereldmens ben!”

50 jaar migratie

Het besef dat onze (1 e generatie) ouders hun vaderland hebben verlaten, hard hebben gewerkt en moeilijke en zware tijden hebben gekend. Dit hebben zij gedaan om ons een goede toekomst te bieden. Dat is ze gelukt en daar ben ik ze voor altijd dankbaar voor!”

Andere FATIMA's