Soundos Alaoui Mdaghri

In het kort

Mindfulness trainer en coach
43 jaar
Geboren in Utrecht
Woont 28 jaar in Amsterdam

Bio

Soundous is Mindfulness Trainer en Coachen woont inmiddels 28 jaar in Amsterdam. Hiervoor was zij docent Frans. Ze ging Frans studeren, omdat ze het niveau Frans van de gemiddelde leraar op de middelbare school slecht vond. Ze heeft altijd geroepen: “ ik kan het later veel beter!” en daarmee is zij in de voetsporen getreden van haar moeder die ook als leerkracht werkte. Met de tijd merkte ze dat de stresslevels van jongeren steeds hoger werd, waardoor zij zich geroepen voelde om andere keuzes te gaan maken binnen het onderwijs. Tegenwoordig geeft Soundous Mindfulness trainingen aan kinderen en jongeren.

Soundos Alaoui Mdaghri

“Amsterdam is de stad waar ik me vrij voel, waar ik mezelf kan zijn, waar ik gelukkig ben, waar ik me thuis voel, waar ik deel ben van een kleurrijk stukje Nederland, waar ik mijn kinderen heb gekregen, waar ik kansen heb gecreëerd en heb gekregen.”

50 jaar migratie

“50 jaar migratie betekent voor mij het begin van een stukje geschiedenis waar wij onderdeel van zijn. We hebben deelgenomen aan de ontwikkeling en wederopbouw van Nederland, we hebben bewezen meer in ons mars te hebben en we hebben een extra kleurtje toegevoegd aan het diverse kleurenpalet in Nederland.”

Amsterdamse

“Wat mij een typische Amsterdammer maakt is dat ik open sta voor een wereld en een stad die zich continu ontwikkelt op alle vlakken. Amsterdam is een wereldstad, een smeltkroes van nationaliteiten komen hier bij elkaar, die allemaal de identiteit van Amsterdam zijn gaan bepalen met de tijd en ik voel me als een vis in het water daartussen. Amsterdam is de stad waar ik me vrij voel, waar ik mezelf kan zijn, waar ik gelukkig ben, waar ik me thuis voel, waar ik deel ben van een kleurrijk stukje Nederland, waar ik mijn kinderen heb gekregen, waar ik kansen heb gecreëerd en heb gekregen. Dit alles en nog veel meer maakt mij een typische Amsterdammer.”

Andere FATIMA's