Laila Chalabi

In het kort

Ondernemer, allround weddingplanner, presentatrice
32 jaar
Geboren in Rhenen

Bio

Laila is eigenaresse van Laila Events en is werkzaam als allround weddingplanner, en o.a. als host bij winkelopeningen, babyfeestjes, presentatrice en nog veel meer. Ze woonde tot haar 19e in Veenendaal, is moeder van Rayan (10 jaar) & Amani (5 jaar) en al meer dan 10 jaar getrouwd. Ze werkte hiervoor in de telecom sector maar haar streven was toch een eigen onderneming. Ze had een eigen bruidsmode zaak in Amsterdam. De uitstraling geluk, de vrolijke sfeer, maar vooral de vreugde die men mijn winkel inbracht wanneer ze een jurk kwamen kopen, was de brandstof voor mijn passie in deze branche. Gedurende haar carrière is ze meerdere malen gevraagd of ze men kon helpen met het plannen van hun bruiloft, waardoor dat een logische keuze werd om een stap te maken tot allround weddingplanner. “Ik heb het genoegen gekregen om bruidsparen uit diverse culturen bij te staan gedurende hun bruiloften, blijdschap bij families gebracht, maar vooral een onvergetelijke dag voor de liefdesparen gerealiseerd.”

Laila Chalabi

“Ik vind het geweldig om met het gehele gezin naar de Albert Cuypmarkt te gaan!”

50 jaar migratie

“50 jaar migratie is voor mij: trots! Als ik zie wat de ontwikkelingen nu zijn na al die jaren ben ik daar super trots op. Trots op onze ouders die zo hard hebben gewerkt om een fijn leven op te bouwen, een toekomst voor hun kinderen. Bij 50 jaar migratie denk ik aan diversiteit, politiek, ondernemers, geloof, sport, media en zo kan ik wel even doorgaan. Dit zijn allemaal vakgebieden waar onze gemeenschap in deze 50 jaar migratie enorme stappen in hebben gemaakt. TROTS!”

Amsterdamse

“Ik vind het geweldig om met het gehele gezin naar de Albert Cuypmarkt te gaan! Als je een geweldige sfeer wilt voelen van Amsterdam dan is dat een geweldige plek ervoor. Dat is echt iets waarvan ik blij ben dat ik in Amsterdam woon.”

Andere FATIMA's